Morten Robert Gray er en ”sjansetaker og morsom inspirator uten grenser”. Han blir hyppig brukt i næringslivet som en spirituell ”kick-starter” hvor han blant annet snakker om viktigheten av å slippe de skjulte kreative kreftene løs. Og han beviser hvordan!

Ikke lett å glemme …

Ingen som har vært med på taler, seminarer eller workshops med Morten kan glemme det. Med utgangspunkt i sin mangfoldige bakgrunn, presenterer han kreativitet, problemløsning, idéskapning, pedagogikk, psykologi, dramaturgi og kommunikasjon på en måte som smyger seg inn i sjelen på publikum.

Storytelling og sunn galskap

De som har opplevd Morten, sier han har sin helt egen form, med innslag av karismatisk flammetaler, stand-up komiker og skuespiller. Uten teknikk eller andre hjelpemidler enn en tusj og noe hvitt å skrive på, stuper han ut i kreativ problemløsning, storytelling og en sjenerøs porsjon galskap – absolutt uten sikkerhetsnett. Og publikum er med!

En smartere hverdag

Med bruk av elementer fra reklame, medier, film, litteratur, scenekunst og språk setter Morten ord på hvordan vi kan bruke vår kreative evne til utvikling og inspirasjon i hverdagen og i arbeidslivet. Og du lærer noe du kan bruke med én gang!

I tillegg til jobb som kreativ direktør og tekstforfatter, har Morten i en rekke år undervist ved høyskoler både i Norge og Sverige, som Oslo Business School, MI, IHM Göteborg, Reklambyråskolan i Göteborg, Norges Kreative Fagskole m. fl.

Prisbelønt i flere land

Han har jobbet med IKEA i mange land, som Sverige, Tyskland, USA, Canada og Australia, og har blant annet en ”Clio” – reklamebransjens Oscar – i hyllen, sammen med en Cannes-løve, Epica-pris og en rekke andre utmerkelser for sin kreativitet.

Språk/kommunikasjon

Morten har arbeidet i Sverige i 14 år. Han snakker utmerket svensk-norsk, ren norsk og flytende engelsk. Morten er engelsk statsborger.

CV – last ned>>